2013. október 21., hétfő

A legegyszerűbb a legfinomabb

- Hallottad, mit mondott a kalapos! Hétszázezren vannak.
- Na és? Akkor valami egyszerűt kell készíteni, tésztával.

A legegyszerűbb tésztaételt a konyhánkban először valójában az alapanyagok hiánya szülte, a feltét pedig kevesebb idő alatt elkészült hozzá, mintsem a tészta kifőtt volna.

Nagy edényben egy fej hagymát olívaolajon megpuhítunk, majd adunk hozzá fetasajtot (elhagyható), tejfölt, sót és majorannát. Alaposan elkeverjük, majd amikor már összeállt, belenyomunk két gerezd fokhagymát is. A kifőtt tésztát a főzőedényéből egyből hozzáadjuk, majd alaposan elkeverjük. Tálaláskor bőségesen megszórjuk reszelt sajttal.

Mondtam már, hogy mostanában legszívesebben mindenbe fokhagymát raknék?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése