Kaptunk anyától egy patisszont, azt mondta, remek lecsót lehet belőle készíteni, de úgy alakult, hogy fasírt lett. A fasírthoz sem kell sok minden. Meghámozod a patisszont, ez elég macera, kettévágod, kimagozod és lereszeled egy nagy lyukú reszelőn. Besózod, és hagyod egy kicsit, hogy levet eresszen. Lelkes léeresztő, és könnyű kifacsarni is. A kifacsart patisszonra egy tojás, apróra vágott hagyma, só, bors, szezámmag és kevés csicseriborsó liszt (vagy morzsa) kerül. Megformázod, beforgatod zsemlemorzsába, majd (kókusz)olajban kisütöd. Egészséges, finom, sültcsillag!2013. október 10., csütörtök
Csillagtök fasírt
Kaptunk anyától egy patisszont, azt mondta, remek lecsót lehet belőle készíteni, de úgy alakult, hogy fasírt lett. A fasírthoz sem kell sok minden. Meghámozod a patisszont, ez elég macera, kettévágod, kimagozod és lereszeled egy nagy lyukú reszelőn. Besózod, és hagyod egy kicsit, hogy levet eresszen. Lelkes léeresztő, és könnyű kifacsarni is. A kifacsart patisszonra egy tojás, apróra vágott hagyma, só, bors, szezámmag és kevés csicseriborsó liszt (vagy morzsa) kerül. Megformázod, beforgatod zsemlemorzsába, majd (kókusz)olajban kisütöd. Egészséges, finom, sültcsillag!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése